weblap készítés

Weblapfejlesztés

Mit értünk weblapfejlesztés alatt?

Minden olyan munkálatot, amely egy meglévő honlap átalakításával, karbantartásával kapcsolatos. Ezeknek több fajtája van.

Honlaptartalom frissítése

Egy meglévő honlap tartalma általában időszakonként frissítendő. Új termékek jelennek meg, az árak, elérhetőségek megváltozhatnak. Ilyen igény esetén egyszerűen a honlap tartalmának frissítése válik szükségessé.

Egyedi szolgáltatások, adminisztrációs felület

Ha egy honlap, vagy annak egy lapjának tartalma jellemzően sűrűn változik, célszerű úgynevezett adminisztrációs felületet készíteni hozzá. Ez azt jelenti, hogy a tulajdonos kap egy olyan oldalt, ahová egyedi azonosítóval és jelszóval belépve lehetőséget kap arra, hogy a honlap tartalmát megváltoztassa. Ilyen változás lehet például új menüpontok beszúrása, szöveges tartalmak megváltoztatása, új képek feltöltése a galériába, stb. A tipikus kezelői felületek mellett bármilyen egyedi igény is megvalósítható.

Hírlevélküldő szoftverek

A hírlevél a hirdetés egy fajtája. Működését tekintve alapvetően úgy épül fel, hogy a honlapra elhelyezett "feliratkozás" lapon a látogatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy feliratkozzanak a honlap hírlevéllistájára. Ilyenkor a címük bekerül egy adatbázisba, és amikor Ön - mint az oldal tulajdonosa - hírlevelet küld, mindazon címre elküldésre kerül a köremail, mely címek szerepelnek az adatbázisban. Az e-mail sablon megszerkesztésében is segítségére leszek.