honlapkészítés weboldal készítés Győr honlapkészítés Oroszlány

Honlapkészítés, grafikák, keresőoptimalizálás, meg ami csak kell.

Kedves látogatóm és leendő partnerem!

Tóth Norbert vagyok, webdesigner. Azért választottam ezt a hivatásomnak, hogy színvonalas weboldalakat, grafikákat készítsek ügyfeleimnek, melyekkel jó pozícióból indulhatnak az interneten jelen lévő millió weboldal között, vagy bármilyen fórumon, ahol fontos egy igényes grafikai felület jelenléte.

Miként gondolkodom a munkámról?

Fontos felismerni, hogy milyen remek lehetőségeket rejt magában az internet. Rengeteg előnyhöz jut az, akinek a szolgáltatásairól, termékeiről van egy lenyomat a világhálón. Egyfajta hirdetési felület, egy reklám, egy bemutatkozó. Ezt mindenkinek meg kell értenie, tudomásul kell vennie, aki manapság valamit szeretne szolgáltatni, illetve terméket értékesíteni. Ehhez nyújtok segítséget munkámmal: a legmodernebb webes technikákkal készülő weboldalak készítése, weboldalak keresőoptimalizálása, meglévő oldalak felfrissítése vagy teljes újragondolása, azokhoz adminsztrációs felület készítése, és szinte bármilyen grafika készítése. Legyen szó akár szórólapokról, névjegykártyákról, akár egy cég meglévő vagy épp születőben lévő arculatának megalkotásáról. Munkámmal fontosnak tartom a stílus és technológia egymásra épülő szoros összefonódásának megteremtését.

Hogyan dolgozom?

Ha egy új munkáról van szó, az első, hogy kicsit megismerem új ügyfelem. Ez nagyon fontos, mert a készülő közös munkánk (igen, ez bizonyos szinten közös munka is) tükröznie kell a céget vagy magánszemélyt, akit bemutat. Ha weboldalról van szó, az igények felmérése, pontos megismerése után vázlatot készítek arról, miként fog felépülni a weboldal, hogyan fog működni, és tisztázzuk grafikai megjelenésének alapjait. Ezután kezdődhet az alkotói és programozói munka, s eközben célszerű kapcsolatban lennünk. Önnek, mint megrendelőnek, és nekem, mint programozónak. A honlap készítése során ugyanis gyakran felmerülnek olyan kérdések, melyekről jobb, ha a megrendelő dönt amellett, hogy tanácsokkal és ötletekkel látom el. Így a végeredmény olyan profi és jól működő lesz, amivel mindketten meg leszünk elégedve. Ön, aki elvárja, hogy a cége internetes jelenléte tökéletes legyen és én is, mint a maximalizmusra törekvő programozó és designer.

Tóth Norbert, webdesigner, építész.

Keressen bizalommal, lépjen kapcsolatba velem, tekintse meg szolgáltatásaimat, vagy kérjen ajánlatot.