weblap készítés honlapkészítés Győr honlapkészítés Oroszlány

Honlapkészítés

Teljesen egyedi, egyénre szabott stílusú, formájú és tartalmú honlap készítése

Manapság egy cég számára szinte elengedhetetlen, hogy az interneten jelen legyen. Mindennapjaink része a világháló, sokak elsődleges információforrásként tekintenek rá. Szinte szükségtelen is magyarázni, mennyi előnnyel jár egy cég számára, ha saját honlapot tart fenn.

Ehhez teljes körű tervezési és kivitelezési szolgáltatást nyújtok, az ötlettől a működő honlapig.

Hogyan zajlik mindez?

Onnantól, hogy Ön elhatározza, szeretne felkerülni a világhálóra, csak az a feladata, hogy megkeressen engem. Miután ez megtörtént, felveszem Önnel a kapcsolatot egy személyes találkozó egyeztetése céljából. A személyes konzultáció teljesen ingyenes, kötöttségekkel sem jár.

A lényege, hogy Ön elmondja, mit szeretne bemutatni cége saját honlapján, a többit bízza rám. A honlapkészítés folyamán cége sajátosságait és az Ön egyedi elvárásait figyelembe véve egy jól működő, a szemnek vonzó, a közreadandó információkat egyértelműen és lényegre törően reprezentáló, személyre szabott weboldalt kap tőlem.

Hogyan jön létre egy weboldal?

Egy weboldal elsősorban három fő egységből tevődik össze: a tartalom, a kinézet és a funkcionalitás.

A honlapkészítés általános célja valamilyen információ közreadása a látogatónak. Ezt a tartalmat olyan formában kell az internetező rendelkezésére bocsájtani, hogy az minél könnyebben feldolgozható, kategorizálható és célzott legyen számára. Ez nem csupán jól szerkesztett mondatokat, bekezdéseket jelent, épp itt lép közbe a felépítés másik két alappillére, a honlap kinézete és a funkciói.

Az Önnel való konzultáció során első sorban azt rögzítjük, hogyan épüljön fel honlapja, milyen kinézetet kapjon, és milyen funkciókkal rendelkezzen.

Egy online webáruházhoz például elengedhetetlen, hogy az árusított termékek között a látogató kedvére kereshessen, ráadásul minél több szempont alapján. Ha ez nem működik megfelelően, az információ (az Ön cége által kínált termékek listája) nem ér el a célközönséghez, éppen ezért nagyon fontos egy honlap funkcionalitása is a tartalma mellet. Ez csak egyetlen szemléletes példa volt, emellett természetesen rengeteg más dolgot is kell "tudnia" egy weboldalnak.

A honlap arculatának kialakításakor figyelemmel kell lenni a tartalommal való összhangra, a cége már létező arculati elemeire. Az egyedi kinézet ezekre tekintettel kerül megtervezésre, a megrendelővel való rendszeres konzultáció ennek a szakasznak is elengedhetetlen része. A kinézet tekintetében Ön több alternatívát kap, melyek közül Ön választja ki a legjobban tetszőt.

Miután a tartalom, funkció és forma elemei rögzítésre kerültek - a honlap működését leíró dokumentumban -, megkezdődhet a weboldal tényleges kialakítása. Természetesen ebben a szakaszban is többszöri konzultáció szükséges a megrendelővel.