weblap készítés honlapkészítés Győr

Grafika készítése

Az egyedi logóktól a teljes cégarculat megtervezéséig, szórólapok, egyedi levélpapírok, névjegykártyák elkészítését vállalom.

Logó tervezése

Egy céges logó sokkal több annál, mint egy egyszerű kép, ikon. A cég imázsának kiindulópontja minden esetben annak logója, mely gondosan elkészített, frappáns, könnyen megjegyezhető és egyedi kell legyen. A céggel kapcsolatos első találkozási pont sokszor annak logója. Kialakításában fontos szerepet kap a tevékenység, a célcsoport, az egyed igények. Az arculat többi eleme a céges logóra építkezve készül el.

Arculatterv

Az arculatterv egy cég minden arculati elemét magába foglaló komplex grafikai elemek csoportja. Hogy ebből a széles palettából önnek mire van szüksége, csak az igényein múlik. Mindez magában foglalja a logó, céges bélyegző, névjegykártya, cégtábla, plakátok, e-mail fejléc, levélpapír elkészítését. Természetesen rengeteg egyedi igény is felmerülhet ezek mellett. (céges kupon, reklámtáska, toll, stb.)

Szórólapok, plakátok

A szórólapok és plakátok egyfajta reklámfelületük. Céljuk az szemlélő meggyőzése, a figyelem felkeltése, fontos ezért a frappáns, megnyerő megjelenés. Grafikai tervezésük során nagy szerepet kapnak a kreatív ötletek, melyek kitalálását rám is bízhatja, azonban Ön is rendelkezhet konkrét elképzeléssel. A grafika végleges alakja többszöri vázlatterves konzultáció eredménye.